Ik vertel je graag meer over mezelf

“Ik ben Sylvia van Koppen, gediplomeerd leefstijlcoach en stressoloog. In mijn praktijk help ik mensen herstellen van uiteenlopende mentale en fysieke klachten. Door middel van voeding en leefstijlinterventie gaan we jouw gezondheid verbeteren. Ik laat je inzien waar jouw stressklachten vandaan komen en coach je in dit proces op weg naar een gelukkiger leven."

Ik bied graag een luisterend oor

Uit ervaring weet ik dat stressklachten ertoe kunnen leiden dat je je eenzaam en niet begrepen voelt. Als alleenstaande moeder met een drukke salesfunctie hield ik 20 jaar alle ballen in de lucht. Ik legde de lat steeds hoger voor mezelf, wat resulteerde in een burn-out. Ik voelde aan alles dat er iets mis was met mijn lichaam, maar de huisarts kon me helaas niet verder helpen. Ik wilde niet aan de anti depressiva of kalmeringsmiddelen en ging zelf op zoek naar een andere route om me weer goed te voelen. 

Toen ik de kracht van gezonde voeding en leefstijl had ervaren, besloot ik niet meer terug te keren naar mijn baan. Ik volgde de opleiding leefstijlcoach en leerde over voeding, beweging, coaching en hoe (chronische) stress ons systeem kan verstoren. Na het behalen van mijn diploma studeerde ik verder in stressologie. Als gediplomeerd stressoloog help ik mijn cliënten om hun verstoorde lichaamsprocessen weer op gang te krijgen.

Goed eten is goed voelen

Voedingsstoffen, ademhaling, beweging, nachtrust, zingeving… Het draagt allemaal bij aan een gezond en gelukkig gevoel waarbij je je weer lekker in je vel voelt.

Het is mijn persoonlijke missie om mijn cliënten bewust te maken van hun energielek en hen de tools te geven om zichzelf weer gelukkig te voeden!

Verhalen van anderen

De warmte en kennis van Sylvia brachten herkenning en erkenning voor de symptomen die ik ervaarde. Haar woorden 'Je gaat je snel beter voelen' werden binnen 2 weken voelbaar. De balans en rust in mijn systeem kwam terug. Een consult en de begeleiding van Sylvia is een grote aanrader die ik iedereen gun.

Ik had nergens zin in en sliep heel slecht. Maar na een tijdje met de juiste supplementen voelde ik me heel anders. Ook de voedingsadviezen hielpen daarbij.

Sylvia heeft mij door middel van advies en inzicht over voedingssupplementen, stressreductie, goede voeding en bewegen weer balans in mijn leven terug laten vinden. Ik raad dit iedereen aan.

Via een lezing over gelukshormonen ben ik bij Sylvia terecht gekomen. Zij neemt echt de tijd voor je, luistert goed en maakt een passend behandelplan. Wat een 'geluk' dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ik voel mij stukken beter en zelfverzekerder.

Door het invullen van de Gelukshormonentest en het daarna bespreken met Sylvia, werd ik mij bewust van mijn energielek. Ik kon gericht de puntjes op de i zetten en slaap nu echt een stuk beter.
Heel blij mee, thanks!