Coaching

Stress kan de lichaamsprocessen verstoren waardoor uiteenlopende klachten kunnen ontstaan. Voed Geluk geeft je inzicht in jouw stressklachten. Samen werken we aan jouw fysieke en mentale gezondheid en gaan aan de slag met de juiste voeding voor jouw lichaam, mind en energie. Zo kom je weer lekker in je vel!

Minder stress, meer geluk!

Als gediplomeerd leefstijlcoach en stressoloog, laat ik je de rol van stress op jouw lichaam inzien en geef ik je een persoonlijk leefstijladvies waarmee je je klachten kunt verhelpen. De volgende diensten bied ik aan in mijn praktijk:

  • Burn-out coaching
  • Stress coaching
  • Leefstijl coaching
  • Stresspreventie

Mijn werkwijze

Na een vrijblijvende telefonische kennismaking, bespreken we tijdens het intakegesprek welke klachten je ervaart. We bepalen samen waar jouw behoeftes liggen en hoe het proces eruit zal zien.

Voed Geluk heeft geen standaard protocol. Ieder mens is anders, daarom kijken we waar jij behoefte aan hebt. We bekijken jouw systeem als één geheel en wat jij als mens nodig hebt om geluk en gezondheid te ervaren. Ik geef je advies, tips en korte opdrachten. Hiermee ga je zelf aan de slag en ik sta je bij met coaching tijdens consulten en online. Samen bepalen we hoe vaak we elkaar zien en wat werkt voor jou!

Meten is weten!

Voed geluk werkt met een aantal meetmethodieken.

Omega 3 bloedtest;

Laat de celgezondheid en de balans zien tussen omega 6 en omega 3. Een goede balans kan een van de sleutels zijn om je gezondheid te verbeteren en chronische ziekten te verminderen.

Smart Pulse meting;

Meting van onder andere hart- en vaatgezondheid en fysieke en mentale stress.

Gelukshormonentest;

Je krijgt inzicht in de aanmaak en verbruik van de gelukshormonen(neurotransmitters). We werken met de ‘Stressologie methode’.

Het resultaat?

Een gezonde leefstijl waardoor je bewust, veerkrachtig en energiek in het leven staat.

Stressologie methode

Dit is een unieke benadering waarbij stress en depressie doelgericht worden aangepakt door balans te herstellen in jouw gelukshormonen. Met een uitgebreide vragenlijst sporen we tekorten op in jouw gelukshormonen (dopamine, acetylcholine, gaba en serotonine). Deze hormonen – ook wel neurotransmitters genoemd – zijn van invloed op je stresshuishouding en gemoed.

Aan de hand van de testuitslag , wordt er een advies geschreven om jouw gelukshormonen aan te vullen met geconcentreerde, natuurlijke voedingsstoffen. Goed eten is goed voelen; gelukshormonen worden immers in de darmen aangemaakt.

Dit persoonlijke leefstijladvies vertelt je welke voeding nodig is voor je lichaam, mind en energie. Voedingsstoffen zijn het geheime wapen tegen stress, vermoeidheid, burn-out en depressie. Niet alleen voedingsstoffen, maar ook ademhalingsoefeningen en beweging zijn onderdeel van ons advies.

Benieuwd naar jouw tekorten?

Voor wie is Voed Geluk?

Leefstijlcoaching en stressologie is voor iedereen die vitaler, energieker en effectiever in het leven wil staan. Het integreren van een gezonde leefstijl vergt commitment. Het is geen quickfix, maar een proces van herstel wat tijd en focus nodig heeft. Voed Geluk coacht je door dit mooie proces heen!

Of je nu last hebt van stress- of burn-outklachten, het tijd is voor een gezondere leefstijl of dat je preventief wil werken aan een gezonde balans… Iedereen die klaar is om te werken aan zijn of haar geluk is welkom! 

Twijfel je of onze coaching iets voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op om van gedachte te wisselen.

Coaching voor werknemers en bedrijven

Een burn-out is een persoonlijke ramp voor de werknemer en een financiële ramp voor de werkgever. Een langdurig zieke werknemer kost al gauw € 300,00 per dag. Belangrijk is dus voorkomen. Een tijdige preventieve aanpak kan bijdragen aan betere prestaties van uw medewerkers en een forse bezuiniging op het ziekteverzuim.
Een thermometer in uw organisatie, geeft zicht op de vitaliteit en stress van uw medewerkers. Vraag naar onze mogelijkheden van stresspreventie.

Medewerkers met stressgerelateerde klachten of een burn-out kunnen door middel van onze gerichte, unieke behandelmethode, sneller en blijvend herstellen. Langdurige, hoge kosten worden hiermee voorkomen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van stresspreventie en burn-out / stress coaching.

Tarieven

Voed Geluk heeft geen standaard protocol. Ieder mens is anders, daarom kijken we waar jij behoefte aan hebt. We bekijken jouw systeem als één geheel en wat jij als mens nodig hebt om geluk en gezondheid te ervaren. We bepalen samen waar jouw behoeftes liggen en hoe het proces eruit zal zien. Pakketprijzen zijn daarom voor iedereen op maat aan te vragen.

Intakegesprek

Gesprek om kennis te maken (15 min)

Gratis

Consult 0,5 uur

€ 35,-

Consult 1 uur

€ 50,-

Consult 1,5 uur

€ 65,-

Basis pakket supplementen

Omega 3 olie, Multivitaminen, D3K2, Magnesium

€ 89,-

Verhalen van anderen

De warmte en kennis van Sylvia brachten herkenning en erkenning voor de symptomen die ik ervaarde. Haar woorden 'Je gaat je snel beter voelen' werden binnen 2 weken voelbaar. De balans en rust in mijn systeem kwam terug. Een consult en de begeleiding van Sylvia is een grote aanrader die ik iedereen gun.

Ik had nergens zin in en sliep heel slecht. Maar na een tijdje met de juiste supplementen voelde ik me heel anders. Ook de voedingsadviezen hielpen daarbij.

Sylvia heeft mij door middel van advies en inzicht over voedingssupplementen, stressreductie, goede voeding en bewegen weer balans in mijn leven terug laten vinden. Ik raad dit iedereen aan.

Via een lezing over gelukshormonen ben ik bij Sylvia terecht gekomen. Zij neemt echt de tijd voor je, luistert goed en maakt een passend behandelplan. Wat een 'geluk' dat ik bij haar terecht ben gekomen. Ik voel mij stukken beter en zelfverzekerder.

Door het invullen van de Gelukshormonentest en het daarna bespreken met Sylvia, werd ik mij bewust van mijn energielek. Ik kon gericht de puntjes op de i zetten en slaap nu echt een stuk beter.
Heel blij mee, thanks!